Κεντρική σελίδα Επιτροπής
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΟΤ)
κ. ΠΑΝΟ ΛΕΙΒΑΔΑ


(Επιλέξτε τη φωτογραφία για να τη δείτε μεγαλύτερη)

Την Πέμπτη 24.01.13 συναντήθηκε με τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποτελούμενη από τους Αρχιμ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, κ. Βασίλειο Τζέρπο, Μέλος, και κ. Χρήστο Πετρέα, Ειδικό Επιστημονικό Σύμβουλο, του Συν. Γραφείου.

Ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου μετέφερε τις ευχές του Προέδρου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ επί των διαφόρων δράσεων και κυρίως για τις προβλεπόμενες ενέργειες, που περιλαμβάνονται στο πρόσφατα υπογραφέν Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την ανάπτυξη των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και ταξιδίων Θρησκευτικοὐ ενδιαφέροντος.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Π. Λειβαδάς εκδήλωσε το αμέριστο ενδιαφέρον του ώστε να συνεχιστεί η άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία του ΕΟΤ και της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς και την πρόθεσή του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να υποστηρίξει και να βοηθήσει στην επιτυχή έκβαση των προγραμματισμένων δράσεων.



Κεντρική σελίδα Επιτροπής