Κεντρική σελίδα Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(16/12/2015)


Ενημερωτική εκδήλωση
του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων
για τους Κληρικούς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, με τις ευλογίες και την παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμεντος, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκδήλωση για όλους τους Kληρικούς που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ταξιδιωτικό Οργανισμό «Mideast Travel», με σκοπό την ενημέρωση για τις κοινές δράσεις τους σε θέματα Προκυνηματικού Τουρισμού.

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός «Mideast Travel» αποτελεί ένα από τα συνεργαζόμενα με το Συνοδικό Γραφείο τουριστικά γραφεία, έχοντας μάλιστα στήριξει υλικά σε πλείστες των περιπτώσεων τις δράσεις του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Αίθουσα του Συνοδικού Μεγάρου, παρευρέθησαν εκτός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμεντος, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου, ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση, οι κ.κ. Γεώργιος-Σταύρος Κούρτης και Βασίλειος Τζέρπος, Μέλη, και λοιποί συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου, η ιδιοκτήτρια του «Mideast Travel» κ. Κατερίνα Μούσμπεχ και συνεργάτες της, καθώς και κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι της Ιεράς Συνόδου.

Αμέσως μετά την εκδήλωση προσεφέρθησαν από τον εν λόγω Τουριστικό Οργανισμό αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια παρετέθη και νηστίστιμο κέρασμα-μπουφές, επίσης προσφορά του «Mideast Travel», την ευθύνη του οποίου είχε ο γνωστός και διακεκριμένος Έλληνας chef κ. Ηλίας Μαμαλάκης.


Εκ του Συνοδικού Γραφείου


Κεντρική σελίδα Επιτροπής