Πληροφοριακό δελτίο. Κυκλοφορεί δωρεάν. Έκδοση της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος      Συντάκτης: Κλάδος Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας(Διαδικτύου)
Τεύχος 748, 26 Ιανουαρίου 2015            Επικοινωνήστε μαζί μας            Γραφτείτε συνδρομητές δωρεάν

 Αυτό το ενημερωτικό newsletter, αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες.
Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας, κάντε κλικ εδώ.
Αν λαμβάνετε περισσότερες από μια φορές το ίδιο τεύχος ΠΡΟΝΑΟ, κάντε κλικ εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος στα νέα παιδιά της Μυκόνου

Σεμινάριο Φωτογραφίας από τη Βιβλιοθήκη της Ι.Α.Α.

Απόψε Δευτέρα στις 23.00 μ.μ.
από τη Ραδιοφωνική βιβλιοθήκη του 89,5

Ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης διαβάζει από το βιβλίο
«Η ζωή ενός Μεγάλου - Βασίλειος Καισαρείας»
του Στυλιανού Γ. Παπαδόπουλου.ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος στα νέα παιδιά της Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β' ευλόγησε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη της Μυκόνου, την Αγιοβασιλειόπιττα των Κατηχητικών Σχολείων της νήσου, παρουσία πλήθους παιδιών Λυκείου, Γυμνασίου, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, με τους γονείς και τους οικείους τους, του Επάρχου κ. Πρίγκου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κ. Κουκά και Δημοτικών Συμβούλων, της υποψηφίας Βουλευτού κας Αικ. Μονογιού, του Γενικού Διευθυντή Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού, των Εφημερίων Εμμανουήλ Γαλανάκη και Ιουστινιανού Τζορντάν και των διακόνων της Μυκόνου.

Ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός, στην εισαγωγική προσλαλιά του αναφέρθηκε στο επιτελούμενο από τα Κατηχητικά Σχολεία Μυκόνου ιεραποστολικό έργο.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο του Κατηχητικού έργου στη Μύκονο και τους συνεργάτες του για τη μεγάλη επιτυχία της ιεραποστολικής αυτής προσπάθειας,που, με τη βοήθεια του Θεού σημειώνεται σε ένα νησί, με τόσες αντικειμενικές δυσχέρειες.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η παρουσία τόσων παιδιών στη σημερινή εκδήλωση αποτελεί ουσιαστικά και τη σφραγίδα της διαπίστωσης ότι ο Λόγος του Θεού σπείρεται με επιτυχία στην ψυχή των παιδιών και καρποφορεί, αφού, όπως είναι γνωστό, αν ένας ακροατής δεν ικανοποιηθεί από τους λόγους,που άκουσε, δεν θα επανέλθει.

Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' τόνισε χαρακτηριστικά: "Στα μάτια σας βλέπω ζωντανή την ελπίδα...Σε όσους με ρωτούν πώς βλέπω το μέλλον του τόπου και της Πατρίδας μας συνιστώ να σας κοιτάξουν κατάματα, για να διαπιστώσουν την αλήθεια, την αποφασιστικότητα, τα όνειρα, την ελπίδα και την αγωνιστικότητά σας για ένα καλύτερο αύριο."

Κορυφή σελίδας


Σεμινάριο Φωτογραφίας από τη Βιβλιοθήκη της Ι.Α.Α.

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εγκαινιάζει το νέο διδακτικό κύκλο μαθημάτων με αντικείμενο την Φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, μια πολυποίκιλη σειρά διαλέξεων αλλά και ειδικών workshops θα λάβουν χώρα στον δημιουργικό χώρο της Βιβλιοθήκης (Αγίας Ελεούσης 4, Ψυρρή).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους λάτρεις της φωτογραφίας.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη (18:00-20:00) μέχρι και τις 27 Μαΐου. Το κόστος συμμετοχής για το σύνολο του σεμιναρίου είναι 95e, ενώ θα δοθεί ψηφιακό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης. Στοιχεία επικοινωνίας 210-3245098 & info@biaa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία πατήστε εδώ.

Κορυφή σελίδας


ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ