Πληροφοριακό δελτίο. Κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, δωρεάν. Έκδοση της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος      Συντάκτης: Κλάδος Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας(Διαδικτύου)Τεύχος 319, 18 Ιουνίου 2009            Επικοινωνήστε μαζί μας            Γραφτείτε συνδρομητές δωρεάν


 Αυτό το ενημερωτικό newsletter, αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες.
Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας, κάντε κλικ εδώ.
Αν λαμβάνετε περισσότερες από μια φορές το ίδιο τεύχος ΠΡΟΝΑΟ, κάντε κλικ εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ


Ο Κλάδος Πολιτιστικών Προγραμμάτων
και Διαδικτύου σας ενημερώνει


Αφιέρωμα στους σύγχρονους
Έλληνες Αγιογράφους


ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Επίσημη Ειρηνική Επίσκεψη στο δευτερόθρονο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, από 19 έως 23 Ιουνίου 2009.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου ε.ε. θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Καΐρου (φωτογραφία) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αλεξάνδρεια, έδρα του δευτερόθρονου Πατριαρχείου.

Επιστέγασμα της επισκέψεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου θα είναι το Πατριαρχικό και Αρχιεπισκοπικό Συλλείτουργο, το οποίο θα τελεσθεί στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας την Κυριακή το πρωί.

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου ο Μακαριώτατος και η συνοδεία Του θα επισκεφθούν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και την Ιερά Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο θα συνοδεύουν στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Ιεράρχες: Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Νικόδημος, και Άρτης κ. Ιγνάτιος, καθώς και άλλα εκκλησιαστικά υπηρεσιακά πρόσωπα.

Κορυφή σελίδας

ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ