Πληροφοριακό δελτίο. Κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή, δωρεάν.
Προσοχή: οι απόψεις και ειδήσεις που δημοσιεύονται εδώ δεν απηχούν οπωσδήποτε τις απόψεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Έκδοση της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος      Συντάκτης: Ε.Α.Ο.Τεύχος 206, 17 Ιουλίου 2007            Επικοινωνήστε μαζί μας            Γραφτείτε συνδρομητές δωρεάν


 Αυτό το ενημερωτικό newsletter, αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους αποδέκτες.
Αν θέλετε να σταματήσει η αποστολή του σε σας, κάντε κλικ εδώ.
Αν λαμβάνετε περισσότερες από μια φορές το ίδιο τεύχος ΠΡΟΝΑΟ, κάντε κλικ εδώ.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ»Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ
ΚΑΙ Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ


Διαβάστε στη Μυριόβιβλο το κείμενο του Νίκου Ζία

Δείτε στο eikastikon εικόνες από το έργο του μεγάλου δημιουργού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από την πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το τελευταίο Ανακοινωθέν, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης (16/7/2007), «Η υγεία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου είναι σταθερά βελτιωμένη. Σήμερα έγινε η προγραμματισμένη απεικονιστική εξέταση, PET, στο Ιατροβιολογικό Κέντρο της Ακαδημίας Αθηνών. Η εξέταση αυτή είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την ηπατική μεταμόσχευση και επιβεβαίωσε τα μέχρι τώρα δεδομένα όλων των ελέγχων που έχουν προηγηθεί. Η ημερομηνία εξόδου του Μακαριωτάτου από το Νοσοκομείο συζητείται ήδη με τον ίδιο για λόγους πρακτικούς (ρύθμιση των φαρμάκων του σακχαρώδους διαβήτη)»

Κορυφή σελίδας


ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ»

Για πολλοστή φορά επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Μαριέττα Γιαννάκου (13//7/2007).

Εξερχόμενη του Νοσοκομείου η κ. Υπουργός δήλωσε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.: «Η ανάρρωσή του είναι πολύ καλή… Ως γιατρός, αλλά και ως Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για την αποκατάσταση, κατ’ αρχήν, του πρώτου προβλήματος και για το γεγονός ότι πολύ σοβαροί γιατροί και προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας υποδεικνύουν και τον δρόμο με τον οποίον θα αντιμετωπιστεί το επόμενο πρόβλημα. Οι γιατροί αυτοί είναι υψηλού κύρους και πρέπει να σας πω ότι πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πάντοτε ότι υπάρχουν ασθενείς και όχι ασθένειες. Είμαι αισιόδοξη!»

Κορυφή σελίδας

ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ

«Δεν αρκεί να δίνουμε ρούχα και τρόφιμα στον μετανάστη. Έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε και να προστατεύουμε την άσκηση των θρησκευτικών του καθηκόντων, τον σεβασμό της προσωπικότητάς του, την ένωση της οικογένειάς του, την κοινωνική ένταξή του, την μόρφωση των παιδιών του και, βεβαίως, την ασφάλειά του. Διότι, όπως ο Μέγας Βασίλειος μάς δίδαξε, η στέρηση των ίσων δικαιωμάτων γίνεται αρχή και βάση φθόνου και κακοβουλίας από αυτόν που στερείται…»

Χριστόδουλος
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος
Ομιλία στους 25 Εκπροσώπους Τύπου
της Συνόδου των Καθολικών Επισκόπων Ευρώπης, 25/6/2004ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

    


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ