ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ - ����������������������


Επίσκεψη του Μακαριωτάτου στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ (22-06-2008)

Την Ι. Μονή Οσίου Συμεών του Νέου Θεολόγου στον Κάλαμο Αττικής επισκέφθηκε χθες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να παραβρεθεί στην τελευταία φετινή σύναξη, κατά την οποία ο Καθηγητής Παν/μίου κ. Στυλιανός Παπαδόπουλος ερμήνευσε διδαχές του Οσίου Συμεών.

Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε θερμά ο ηγούμενος του Μοναστηριού Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος και οι αδελφότητα της Μονής.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στις κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, οι οποίες λειτουργούν με την ευλογία του ως τοποτηρητού και φιλοξενούν 125 παιδιά από την Ουκρανία. Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται σε χώρους της Ι. Μονής Ιερουσαλήμ, στη Δαύλεια Βοιωτίας.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο ηγούμενος της Ι. Μονής Σαγματά Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Αντωνόπουλος, υπεύθυνος του προγράμματος φιλοξενίας, ο οποίος τον ενημέρωσε για το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών και τον ξενάγησε στους χώρους της κατασκήνωσης. Ευχάριστη είδηση αποτέλεσε το γεγονός ότι μια ομάδα παιδιών πρόσφατα βαπτίσθηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Ι. Μονή Ιερουσαλήμ.

Τέλος, όλα τα παιδιά είχαν ετοιμάσει με ενθουσιασμό μικρή εκδήλωση προκειμένου να καλωσορίσουν τον Μακαριώτατο και να του εκφράσουν τα αισθήματα αγάπης τους.


(Επιλέξτε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες
για να τη δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)


        
        
  


Προηγούμενη σελίδα