Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου

15.11.2023     Ώρα ανάρτησης: 1:48:51 PMΕκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κυρία Alison Duncan. Αργότερα ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα συνεργασίας. Ο Μακαριώτατος σημείωσε ότι πάντοτε υπήρχε μία καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και ο κ. Χαρδαλιάς από την πλευρά του εξήρε το έργο της Εκκλησίας τονίζοντας: «Είμαι εδώ για να συνδράμω στην προσπάθειά σας».

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τον Περιφερειάρχη και ανταλλάξαμε απόψεις. Μέσα σε αυτές τις απόψεις ήταν και η επιτέλεση πολλών έργων που σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους συνανθρώπους μας» υπογράμμισε μετά την συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος. Ο Περιφερειάρχης εξήρε για ακόμη μία φορά το έργο της Εκκλησίας και το ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. «Αυτό το έργο πρέπει να βρει συμπαραστάτες και αρωγούς» υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μάνδρας - Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο και αργότερα με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο. Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης συνόδευαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.


  Τελευταία Άρθρα