ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ


Εγκύκλιοι της Ιεράς Συνόδου

Προηγούμενη σελίδα | Εκτύπωση


Συνεργασία του Μακαριωτάτου με τον διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών κ. Πυλαρινό
(17/12/2007).

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος δέχθηκε σε μακρά συνεργασία τον Σύμβουλο Οικονομικών και Οργανώσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος (και Γενικό Διευθυντή των Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών της Ε.Κ.Υ.Ο) κ. Κωνσταντίνο Πυλαρινό επί θεμάτων οικονομικών και οργανωτικών.

Ο κ. Πυλαρινός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσίαση της πορείας των οικονομικών στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο την παρελθούσα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007 και αναφέρθηκε στις προοπτικές και τις οργανωτικές βελτιώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων του προσεχούς τριετούς οικονομικού προγράμματος της Εκκλησίας.

Τέλος ανέφερε στον Μακαριώτατο τις προτάσεις του, τις οποίες εν ευθέτω χρόνο θα εισηγηθεί στα θεσμικά όργανα της Εκκλησίας για την λήψη αποφάσεων.

O Μακαριώτατος ζήτησε από τον κ. Πυλαρινό να χορηγηθεί το ποσόν των 30.000,00 ₠ από την Ε.Κ.Υ.Ο. για την αποφυλάκιση εγκλείστων μικροοφειλετών του Δημοσίου (Ελλήνων και οικονομικών μεταναστών).

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Πυλαρινό για την προσφορά και το έργο – σε όλους τους τομείς - των υπ’ αυτόν υπηρεσιών. Ζήτησε δε να μεταφέρει τις ευχές Του και τα συγχαρητήριά Του στους συνεργάτες και τους εργαζομένους στην Ε.Κ.Υ.Ο.


Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου