ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ


Εγκύκλιοι της Ιεράς Συνόδου

Προηγούμενη σελίδα | Εκτύπωση


Δ` Πανρωσικό Εκκλησιαστικό Συνέδριο
(23/11/2007).

Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Δ' Πανρωσικό Εκκλησιαστικό Συνέδριο αναπτύξεως των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων (Θρησκευτικού Τουρισμού )

Διοργανώνεται στη Μόσχα από το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων (Αναπτύξεως του Θρησκευτικού Τουρισμού ) της Εκκλησίας της Ρωσίας, από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007, έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2007 το Δ' Πανρωσικό Εκκλησιαστικό Συνέδριο Προσκυ-νηματικών Περιηγήσεων (αναπτύξεως του Θρησκευτικού Τουρισμού) με γενικό θέμα : Θρησκευτικός Τουρισμός -Παράδοση και Νεωτερικότητα.

Την Εκκλησία της Ελλάδος, κατόπιν Αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου, θα εκπροσωπήσουν: α) ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυ-νηματικών Περιηγήσεων Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, ο οποίος και θα κάνει Εισήγηση στο ως Συνέδριο με θέμα : Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗ-ΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ και β) ο Aιδεσιμολογιώτατος Πρεσβ. κ. Ανδρέας Λάμπρου, μέλος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου