Κεντρική σελίδα Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(29/08/2013)



Συνάντηση εργασίας με ελληνικά τουριστικά γραφεία



Αθήνα, 29.08.2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου και μετά από πρόσκληση του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων συνάντηση εργασίας με ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία που ενδιαφέρονται ή ήδη δραστηριοποιούνται εκτός των άλλων και στην οργάνωση πολιτιστικών περιηγήσεων από τις χώρες της ασιατικής ηπείρου (Κίνα κ.λπ.).

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους του Συνοδικού Γραφείου ο Γραμματέας του Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος και οι κ.κ. Βασίλειος Τζέρπος και Χρήστος Πετρέας, Μέλη αυτού.

Σκοπός της συναντήσεως ήταν ο συντονισμός συνεργασίας των τουριστικών γραφείων (αλφαβητικώς συμμετείχαν οι: Ambotis Tours Air Services, Exodos Travel & Congress, MP Mediterranean Partners, Panhellas International Travel & Tourism και Travel Plan) για την προγραμματισμένη μετάβαση τους υπό την αιγίδα του Συνοδικού Γραφείου, στα τέλη Οκτωβρίου στη Σανγκάη της Κίνας. Η αποστολή αυτή γίνεται μετά από επίσημη σχετική πρόσκληση που απηύθυνε προς την Εκκλησία της Ελλάδος ο Εξοχώτατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Σανγκάη, κ. Ευγένιος Καλπύρης.

Η ως άνω επίσημη πρόσκληση εκ μέρους του κ. Γενικού Προξένου αποτελεί προϊόν και συνέχεια της επιτυχούς πρώτης μεταβάσεως του Συνοδικού Γραφείου τον Ιούνιο 2013 στην Κίνα και αποβλέπει στην διά του Συνοδικού Γραφείου γνωριμία των ως άνω ελληνικών τουριστικών γραφείων με Κινέζους Tour Operators και λοιπούς επαγγελματίες του Τουρισμού στην Κίνα, ώστε μέσω να επιτευχθούν επιχειρηματικές συνεργασίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του εκ Κίνας προερχομένου τουρισμού στη χώρα μας.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής έγινε επίσης ενημέρωση από τον Γραμματέα του Συνοδικού Γραφείου και για τις υπόλοιπες πρόσφατες και προγραμματιζόμενες δράσεις του Συνοδικού Γραφείου.


Εκ του Συνοδικού Γραφείου
Κεντρική σελίδα Επιτροπής