Κεντρική σελίδα Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(28/11/2014)


Συνάντηση εργασίας με τον ιδιοκτήτη και εκπροσώπους
του Ελληνικού Τουριστικού Οργανισμού
«MANESSIS TRAVEL Α.Ε.»
(Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2014)
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου συνάντηση εργασίας με τον ιδιοκτήτη και εκπροσώπους του Ελληνικού Τουριστικού Οργανισμού «MANESSIS TRAVEL Α.Ε.».

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους του Συνοδικού Γραφείου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος Πρόεδρος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Γραμματέας, και ο κ. Βασίλειος Τζέρπος, Μέλος αυτού, ενώ εκ μέρους του «MANESSIS TRAVEL Α.Ε.» o ιδιοκτήτης και Πρόεδρός του κ. Ανδρέας Μάνεσσης με συνεργάτες του.

Στα πλαίσια της ωρίαιας αυτής συνάντησης ο κ. Ανδρέας Μάνεσσης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την εν γένει δραστηριότητα του Τουριστικού Οργανισμού «MANESSIS TRAVEL Α.Ε.» και ειδικότερα για τα προγράμματα θρησκευτικού και προσκυνηματικού ενδιαφέροντος, ζητώντας ταυτόχρονα στενότερη συνεργασία με το Συνοδικό Γραφείο για το επερχόμενο έτος 2015.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Ανδρέα Μάνεσση για την εν γένει δραστηριότητα του Συνοδικού Γραφείου, και πιο ειδικά για τις πλέον πρόσφατες, αλλά και τις προγραμματιζόμενες για το άμεσο μέλλον δράσεις του, ευχαρίστησε δε τον κ. Μάνεσση για τη διάθεσή του να συνεργαστεί στα πλαίσια αυτά με το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.


Εκ του Συνοδικού Γραφείου


Κεντρική σελίδα Επιτροπής