Κεντρική σελίδα Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(15/10/2014)



Προβολή των μοναστηριών της Ελλάδος στην ιστοσελίδα monastiria.gr




Το 2012 ξεκίνησε, μετά από ιδέα μιας ομάδας νέων, μια προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει μια προσεγμένη ηλεκτρονική καταγραφή και παρουσίαση των σημαντικότερων μοναστηριών και προσκυνημάτων της Ελλάδας, που θα σέβεται την ιερότητα τους. Αυτή τη στιγμή, δύο χρόνια μετά, στο monastiria.gr παρουσιάζονται πάνω από 280 Ιερές Μονές και Ιερά Προσκυνήματα της πατρίδας μας.

Το monastiria.gr αποτελεί συνεργάτη του Ειδικού Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά και του ΕΟΤ (visitgreece.gr) σε θέματα θρησκευτικού-προσκυνηματικού τουρισμού. Το monastiria.gr εθελοντικά θα υποστηρίξει επίσης την αποστολή του Συνοδικού Γραφείου στις αρχές Νοεμβρίου 2014, στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου (World Travel Market) με αντίστοιχο μεταφρασμένο ψηφιακό υλικό (cd).

Από τα 280 κείμενα μοναστηριών που παρουσιάζονται στα ελληνικά στο monastiria.gr , τα 70 είναι μεταφρασμένα στα αγγλικά και τα 40-50 στις υπόλοιπες εννιά γλώσσες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Μπορείτε παρακάτω να δείτε τα αντίστοιχα links σε κάθε γλώσσα:

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ

ΙΤΑΛΙΚΑ

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΡΩΣΙΚΑ

ΣΕΡΒΙΚΑ

ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ

ΚΙΝΕΖΙΚΑ

ΑΡΑΒΙΚΑ




Κεντρική σελίδα Επιτροπής