Κεντρική σελίδα Επιτροπής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(11/12/2013)



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κ. ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Ωριαία συνάντηση με την κ. Φανή Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και υπεύθυνη για τα θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού είχε σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου, ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενη από τον κ. Νικόλαο Πέππα, ενημέρωσε τον Πανοσιολογιώτατο Γραμματέα και τον Βασίλειο Τζέρπο, Μέλος του Συν. Γραφείου, για τις δράσεις της Περιφέρειας στα θέματα που αφορούν την ανάδειξη και προβολή του Θρησκευτικού Τουρισμού στην περιοχή των νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδος και Φωκίδος, που συναποτελούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Πανοσιολογιώτατος Γραμματεύς ενημέρωσε την κ. Παπαθωμά για τις έως σήμερα δραστηριότητα του Συν. Γραφείου, καθώς και για τις σχεδιαζόμενες για το έτος 2014 δράσεις και συμμετοχές του σε Διεθνείς Εκθέσεις. Αμέσως μετά τις Εορτές του Δωδεκαημέρου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση εκκλησιαστικών, πολιτικών παραγόντων και φορέων τουρισμού της περιοχής για την περαιτέρω συνεργασία.

Πριν την συνάντηση η κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε ολιγόλεπτη επικοινωνία και συνεργασία με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.


Εκ του Συνοδικού Γραφείου


Κεντρική σελίδα Επιτροπής