ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μήνας προσφορών στα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ


Ξεκίνησαν από 1η Φεβρουαρίου, και θα διαρκέσουν για όλο τον μήνα, οι εκπτώσεις στο σύνολο των εκδόσεων του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ). Οι βιβλιόφιλοι και όλοι οι φιλομαθείς αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν σπουδαία έργα και τίτλους-κοσμήματα της παγκόσμιας και της εγχώριας πνευματικής παραγωγής σε προσιτές τιμές. Μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία που προτιμούν από μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών, οι οποίες καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κλπ.).

Τα πέντε βιβλιοπωλεία του Ιδρύματος, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, περιμένουν τους παλιούς και νέους φίλους με μεγάλες εκπτώσεις, ειδικές προσφορές σε σειρές με εκπτώσεις (έως 50%) και όλες τις πληροφορίες για τους τίτλους και το εκδοτικό πρόγραμμα του ΜΙΕΤ.

Στα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ επί της οδού Αμερικής 13 (Αθήνα) και Τσιμισκή 11 (Θεσσαλονίκη) διατίθενται, επίσης σε προσιτές τιμές, και εκδόσεις άλλων αξιόλογων μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων και οργανισμών της χώρας.