ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Το 2018 έτος σταθμός για την «Αποστολή»


Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού, χαρακτήρισε τη νέα χρονιά σταθμό για την "Αποστολή". "Έχουν σχεδιαστεί και θα ξεκινήσουν νέα αναπτυξιακά προγράμματα αλλά και προγράμματα στήριξης των παιδιών, των ηλικιωμένων και των νέων" σημείωσε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την στήριξη, την συμπαράσταση, την προσπάθειά του προκειμένου η «Αποστολή» να στηρίξει την οικογένεια, τα παιδιά κυρίως, και τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ως αντιπρόεδρος της Αποστολής ευλόγησε την βασιλόπιτα του Οργανισμού και ευχήθηκε "το 2018 να είναι μία χρονιά ενότητος, μία χρονιά η οποία θα μπορέσει και πάλι να αναδείξει το πνεύμα με το οποίο οι Έλληνες διαχρονικά κάνουμε θαύματα. Τέτοια θαύματα, με τη βοήθεια του Θεού, έχουν γίνει στον Οργανισμό αυτόν τον Εκκλησιαστικό".

Στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γεώργιος Πατούλης και ο Δήμαρχος Λαγκαδά και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιάννης Καραγιάννης.

Ενημερωθείτε για το έργο της «Αποστολής» στο παρακάτω link
https://www.youtube.com/watch?v=07ltZFLEsKI