Όσοι επιθυμούν μπορούν να αποστέλλουν τις ενοριακές τους ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: anakoinoseis@ecclesia.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018


ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
Αδριανού 96, Πλάκα, τηλ.: 210 3248861

19:00-21:00 Αφιέρωμα στον Μητροπολίτη του Σουρόζ, Anthony Bloom
ΟΜΙΛΗΤΕΣ • π. Σπυρίδων Βασιλάκος, εφημ. Ι.Ν. Αγ. Λουκά Θηβών και υπεύθ. του εκκλ. ραδιοφώνου της τοπικής εκκλησίας • π. Αριστομένης Ματσάγγας, θεολόγος, ψυχίατρος, επιστ. συνεργάτης Ψυχ. Κλινικής Αιγινήτειου • Μάριος Μπέγζος, προκοσμήτορας Θεολογικής Σχολής Παν. Αθηνών • Δημήτριος Κόκκινος, εκδότης.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει Αγρυπνία που οργανώνει το Ίδρ. Νεότητας και Οικογένειας της Ι.Α.Α. Θα ιερουργήσει ο Θεοφ. Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών. Θα ψάλλουν σπουδαστές της σχολής βυζαντινής μουσικής της Ι.Α.Α., υπό τη διεύθυνση του Αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου.

Βιβλιοθήκη της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Αγ. Ελεούσης 4, Ψυρρή)

19.00 Παρουσίαση του βιβλίου του πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου Μεταλληνού, ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με τίτλο "Ορθοδοξία και κοινωνικοπολιτική διακονία". Την έκδοση παρουσιάζουν οι Κωνσταντίνος Μπλάθρας (θεολόγος-συγγραφέας, διευθυντής της "Χριστιανικής") και ο Αθανάσιος Κουρταλίδης (συγγραφέας).


Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αργυρουπόλεως.
Αρχονταρίκι Αγίας Βαρβάρας 20, 164 52 Αργυρούπολη (στάση μετρό Αργυρούπολη)
Τηλέφωνο: 210 9615 425

19:30 «Μουσική Εκδήλωση» Ένα ταξίδεμα στην «καθ' ημάς» ανατολική μουσική παράδοση με τον Χρίστο Τσιαμούλη & την Καίτη Κουλλιά
Μουσικοί που συμμετέχουν: Κώστας Γεωργούλης (βιολί) / Στέφανος Δορμπαράκης (κανονάκι) / Κώστας Κιούσης (ταμπουράς, πολίτικο λαούτο)

Είσοδος: 5€ .Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα έργα υποδομής της νεανικής κατασκήνωσης του ιερού ναού που βρίσκεται στην Εύβοια (θέση Άγιος Αιδηψού).

Ι. Ναός Αγίας Μαρίνης Αρτέμιδος

20.00 Αγρυπνία