Όσοι επιθυμούν μπορούν να αποστέλλουν τις ενοριακές τους ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: anakoinoseis@ecclesia.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοέμβρη & Αγίου Γεωργίου)

20:00 εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Ομιλήτρια η κα Ειρήνη Γιαλλουρίδου, κοινωνική λειτουργός με θέμα «Πώς η Κρίση επηρεάζει την σχέση στο ζευγάρι. Η Συμβολή της γυναίκας στη Βελτίωση της σχέσης» Την εκδήλωση θα διανθίσει με παραδοσιακά τραγούδια η χορωδία του σωματείου «Ύμνος και Παράδοση» υπό τη διεύθυνση του κ. Χαρίτωνα Γραικού.

Ι. Ναός Αγίας Φιλοθέης (Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού)

10.00 - 13.00 Αιμοδοσία στο Γυμνάσιο Φιλοθέης
18.00 Ομιλία του Κωνσταντίνου Χολέβα με θέμα: Η Αγία Φιλοθέη και η εθνική προσφορά των Νεομαρτύρων.

Ι. Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Σχολής Αστυνομίας (Μεσογείων 96)

Ο σύλλογος των απανταχού Πυργίων "ο Άγιος Χαράλαμπος" θα εορτάσει τους νεομάρτυρες του νομού, Άγιο Πανάγο και Άγιο Χρήστο, στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Ι. Ναός Αγίας Αναστασίας Πατρικίας (Περιστέρι)

7.00 Όρθρος- θεία λειτουργία
17.00 κατανυκτικός εσπερινός

Ι. Ναός Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης

18.00 Εσπερινός. Μετά το πέρας του εσπερινού θα ακολουθήσει ομιλία και προβολή από τον Αρχιμ. π. Αντύπα ΝικηταράΠροηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πάτμου με θέμα: Από την Πατμιακή παράδοση ... πνευματικότητα πολιτισμός!

Ιερός Ναός Κοιμ. Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου (Μπουαίων
24, Αθήνα)

10.00 - 13.00 εθελοντική αιμοδοσία

Ι. Ναός Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας

18.00 Δ' Κατανυκτικός εσπερινός. Ο Καθηγούμενος της Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια θα μιλήσει με θέμα: "ο Όσιος Ιάκωβος (Τσαλίκης) όπως τον γνώρισα".

Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου

18:00 Κατανυκτικός Εσπερινός.
Θα ακολουθήσει ομιλία για τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Χριστοφόρο Νάνο.