Όσοι επιθυμούν μπορούν να αποστέλλουν τις ενοριακές τους ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: anakoinoseis@ecclesia.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ι. Ναός Φανερωμένης Χολαργού (πλατεία Φανερωμένης, 5η είσοδος Χολαργού)

10.00 - 18.00 Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Ι. Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιά

19.30 εκδήλωση με τίτλο «Ας ακούσουμε τα παιδιά μας, κάτι έχουν να μας ᾽πουν…» που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος «Ενορία εν δράσει» ο Ναός σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιώς και τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς. Ομιλητές στην εκδήλωση είναι η Μερόπη Σπυροπούλου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, η Κούβαρη Κέλλυ, Διευθύντρια Γυμνασίου «Πειραϊκής Εκκλησίας» και η Σταυρούλα Ζώρζου, Οδοντίατρος - Συγγραφέας. Συντονίζει η Μαρία Μενενάκου, Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί τμήμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Ι. Ναός Αγίας Βαρβάρας Π. Φαλήρου

6:00μμ ΜέγαςΠανηγυρικός Εσπερινός

Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύλλογος "Η Ελπίς" (Κλεοβούλης 21, Ζωγράφου, έναντι Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων)

18.00 Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος θα μιλήσει με θέμα: "το δικαίωμα στη θλίψη και οι διέξοδοι απ' αυτή". Το γεγονός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ενορία Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου

Η ιερή μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη θα γιορταστεί κατά μετάθεση πανηγυρικά στην γεννέτειρά του.
7 το πρωί θα ξεκινήσει ο Όρθρος και θα ακολουθήσει η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου.