Όσοι επιθυμούν μπορούν να αποστέλλουν τις ενοριακές τους ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: anakoinoseis@ecclesia.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017


Ι. Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού (πνευματικό κέντρο, αίθουσα 21 επί της οδού Βούρβαχη)

10.00 - 15.00 Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (καρδιογράφημα - υπέρηχο θηροειδούς) με την ευγενή χορηγία του Ιασίου Θεραπευτηρίου (Γενική Κλινική Καλλιθέας)


Ι. Ναός Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αττικής

19.00 Εκδήλωση στην αίθουσα "Δελφοί" του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (Σίνα και Δαφνομήλη, Αθήνα) με θέμα: "Συνάντηση με τον π. Επιφάνειο Θεοδωρόπουλο"


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΕΛΠΙΣ" Δημητρίου Μπέη 21 (πρώην Κλεοβούλης) και Αγίας Λαύρας 37 Ζωγράφου έναντι Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων

18.00 μ.μ. ομιλία από τον Καθηγητή Θεολογίας (ΕΚΠΑ) κ. Θωμά Ιωαννίδη με θέμα "Πλούτος και πτώχεια κατά τη βιβλική και πατερική παράδοση".

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Κάτω Ηλιούπολης.

Με αφορμή την είσοδο στη Λευκαδίτικη Στέγη πιστού αντιγράφου της Ιεράς εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας, θα παραμείνει για προσκύνημα και ευλογία στο ναό καθ΄ όλη τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, και στη συνέχεια θα μεταφερθεί εν πομπή στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνάρχου Μακαρίου – Αθηνοδώρου & Ίωνος, όπου θα τοποθετηθεί οριστικά.

Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

17:00 Εσπερινός και θα ακολουθήσει εκδήλωση με ομιλίες για την συμπλήρωση χρυσού ιωβηλαίου της Ιεροσύνης του αρχιμανδρίτη Ειρήναρχο Θεοδώρου.
Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας "Ἀντιφωνικό Μέλος".