ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024


Εορταστική εκδήλωση με χορευτικά συγκροτήματα των ενοριών της Αρχιεπισκοπής
16/5/2015

Εορταστική εκδήλωση με τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων από τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου». Το ιστορικό θέατρο βρίσκεται στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη κι έχει κατασκευαστεί ειδικά για μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Στην εκδήλωση, όπου θα παίζει παραδοσιακή ορχήστρα, θα εμφανιστούν μικροί και μεγάλοι, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Συγκεκριμένα, θα εμφανισθούν χορευτικά συγκροτήματα από τις ενορίες: Αγ. Νικολάου Καλλιθέας, Αγ. Άννας Χαλανδρίου, Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου, Αγ. Βαρβάρας Δάφνης, Αγ. Δημητρίου ομωνύμου δήμου Αττικής, Προφ. Ηλία Παγκρατίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, Αγ. Χαραλάμπους Ιλισίων, Ζωοδ. Πηγής οδ. Ακαδημίας και Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Η πρόσβαση των θεατών είναι πολύ εύκολη. Με το μετρό: σταθμός “Ακρόπολη” ή Σταθμός “Φιξ”. Με τον ηλεκτρικό : σταθμός “Πετράλωνα”. Με το τραμ σταθμός “Συγγρού-Φιξ”. Με λεωφορείο: τρόλεϊ 15 μέχρι την πλατεία Φιλοπάππου, ή γραμμή 230 Ακρόπολη-Ζωγράφου.