Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Οι Άδωνις Γεωργιάδης, Γεώργιος Καλός και Νίκος Νικολόπουλος επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο

6.11.2015     Ώρα ανάρτησης: 1:59:00Εκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο για να πάρει την ευλογία του, αλλά και να εκφράσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό του για τους αγώνες που κάνει η Εκκλησία αυτές τις κρίσιμες ώρες, για να μείνει η πατρίδα μας ενωμένη.

"Έχοντας δει σε όλες τις επαρχίες ότι χιλιάδες άνθρωποι ζουν από την Εκκλησία δε μπορώ παρά να εκφράσω, ως Έλληνας βουλευτής, την ευγνωμοσύνη μου" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε πως "χωρίς την μάνα Εκκλησία δεν πιστεύω, ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει", ενώ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τους αγώνες που δίνει προσωπικά.

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως σε μία Δημοκρατική χώρα ο καθένας που αισθάνεται δυνάμεις εσωτερικές μπορεί να διεκδικήσει ό,τι νομίζει ότι μπορεί να το επιτελέσει καλύτερα. "Ο κ. Γεωργιάδης έχει έναν αγώνα μπροστά του, όπως κι άλλοι αγωνίζονται για τον ίδιο τόπο" είπε ο Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε "να έχουν δύναμη μέσα στην ειρήνη, στην αγάπη και στη συνεργασία να κάνουν τον αγώνα τους".

Στη συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν ο πρ. Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλός και ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος.