Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Ανάσταση σώματος και ψυχής ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

6.4.2015     Ώρα ανάρτησης: 1:59:00Εκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

"Να έχουμε μία ευλογημένη Ανάσταση σώματος και ψυχής" ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Νυμφίου.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Αρχιεπισκοπής Πρωτοπρεσβύτερος Αδαμάντιος Αυγουστίδης. Τους υποδέχθηκαν ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σαξαμπάνης και οι ιερείς του ναού.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την ακολουθία ευχήθηκε σε όλους καλή Μεγάλη Εβδομάδα και "να μας αξιώσει ο Θεός να γιορτάσουμε μία ευλογημένη Ανάσταση. Μία Ανάσταση του σώματος, αλλά και της ψυχής.

Ο Προϊστάμενος του ναού καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του τονίζοντας: "Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την διακονία σας στην Εκκλησία και στην πατρίδα".

Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε πως αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στην οικογένεια του και ευχαρίστησε κλήρο και λαό της ενορίας για την τάξη και την ευταξία που παρουσιάζει αυτός ο ναός "και αυτό είναι καρπός από την συνεργασία, την αγάπη και την πίστη όλων σας" είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Αύριο το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ιλισίων.