Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Συνάντηση του Κορίνθου Διονυσίου με τον Αντιπεριφερειάρχη για την ανακαίνιση Γηροκομείου

12.12.2014     Ώρα ανάρτησης: 1:57:00Εκτύπωση

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως.

Σε πολύ θερμό κλίμα, το οποίο εκφράζει απόλυτα την καλή διαπροσωπική σχέση που ενυπάρχει μεταξύ τους, ο Σεβασμιώτατος και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για υπηρεσιακά, κοινωνικά, φιλανθρωπικά θέματα, αλλά και για τις σχέσεις Ι. Μητροπόλεως και Αντιπεριφέρειας, τις οποίες η ανάληψη των συγκεκριμένων καθηκόντων υπό του κ. Καλλίρη, ως πρώτου του Νομού Κορινθίας αναθέρμανε.

Ο κ. Καλλίρης προσφέρθηκε να μελετήσει για άλλη μια φορά το χρονίζον πρόβλημα της ανακαινίσεως του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Ανδρών Κορίνθου υπό την επωνυμία «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», το οποίο, παρά την επιτακτική ανάγκη γενικής αναβαθμίσεως χώρου και υποδομών για την αρτιότερη λειτουργία του, επί οκταετία ολόκληρη παραμένει στάσιμο. Η εποικοδομητική συνεργασία των δύο ανδρών θα συνεχιστεί σύντομα με νέα συνάντηση κατόπιν συνεννοήσεως.

Εκ της Ιεράς Μητρόπολης