Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Αρχιεπίσκοπος: Επενδύστε στα παιδιά σας. Δώστε τους ό,τι καλύτερο έχετε

10.6.2018     Ώρα ανάρτησης: 1:43:39 AMΕκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Ανοιχτό Θέατρο Οινοφύτων το πρώτο Αντάμωμα Παραδοσιακών χορευτικών με τον γενικό τίτλο «Δώσε του χορού να πάει».

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, ενώ παρέστησαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Υπεύθυνος Προσωπικού της Αρχιεπισκοπής π. Αναστάσιος Βλαβιανός, ο γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητας Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Μπόγρης, ο προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής κ. Ηλίας Κουρεντής, ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, η κ. Μαίρη Πίνη, Γενική Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, κληρικοί και λαϊκοί.

Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος αναφέρθηκε στην αξία της παράδοσης, ενώ συνεχάρη όλους αυτούς, που όπως είπε, κουράζονται για να κρατούν αναμμένη την δάδα της παράδοσης.

Κατόπιν παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από πολιτιστικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής, ενώ συνόδευε η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Αρχιεπισκοπής υπό την Διεύθυνση του κ. Γεωργίου Δεμελή.

Αμέσως μετά την παράσταση ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσοι συνεργάστηκαν για την εκδήλωση, ενώ κάλεσε τους γονείς να επενδύουν στα παιδιά τους. «Επενδύστε στα παιδιά σας. Δώστε τους ό,τι καλύτερο έχετε, είτε οικονομικό, είτε πνευματικό. Και όταν δοθεί μέσα από την καρδιά και αξιοποιηθεί θα γίνει θησαυρός» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Θηβών με αφορμή την εορτή του Αρχιεπισκόπου στις 15 του μηνός του ευχήθηκε χρόνια πολλά, ευλογημένα και δημιουργικά και να του χαρίζει ο Θεός μακροημέρευση.

Την εκδήλωση παρουσίαζε η κ. Ευαγγελία Ζάχαρη, ενώ την άρτια Οργάνωση και τον Συντονισμό είχε η κ. Σοφία Λιάπη υπεύθυνη του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας.