Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη

20.9.2016     Ώρα ανάρτησης: 1:57:00Εκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

«Η Εκκλησία αγωνίζεται να μην έχει διαχωριστικές γραμμές ή χρώματα» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την συνάντηση που είχε με την βουλευτή της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε πως «το ενδιαφέρον της Εκκλησίας είναι για όλο το λαό και για όλα τα θέματα. Επομένως συνεργαζόμαστε με οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό του λαού. Ελπίζουμε σε συνεργασία με την κ. Κεφαλογιάννη, με τον κάθε Υπουργό ή βουλευτή, αλλά και τον καθένα που αγαπά την Ελλάδα».

Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο όταν η ίδια υπηρέτησε ως Υπουργός Τουρισμού ενώ υπογράμμισε πως συζήτησαν για ζητήματα εκκλησιαστικής περιουσίας και κοινωνικής αλληλεγγύης. «Επειδή η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα Εθνική αυτοπεποίθηση η διάθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με τους θεσμούς, τους φορείς και όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν νέα έμπνευση και όραμα στο λαό μας και κυρίως στους νέους. Η προσπάθεια της Κυβέρνησης για την κατάργηση νόμων και κατάλυση θεσμών, που τόσα χρόνια υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διάλογο μας βρίσκει αντίθετους. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Αρχιεπίσκοπο για να εμπνεύσουμε την ελληνική κοινωνία για μία νέα Εθνική αυτοπεποίθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη.