Η Επικαιρότητα από Κινητό από κινητό |
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος στον Αρχιεπίσκοπο

31.5.2016     Ώρα ανάρτησης: 1:59:00Εκτύπωση

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Θ. Καρατζιάς.

Ο κ. Καρατζιάς υπηρέτησε στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Αττικής και στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Το 2000 τοποθετήθηκε Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων του Νομού Λακωνίας, το 2006 Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης του Νομού Αρκαδίας και το 2009 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης.

Επιπλέον υπηρέτησε ως Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κορινθίας με το βαθμό του Πυράρχου το έτος 2011 και Νομού Αρκαδίας το έτος 2012.

Το 2013 προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετήθηκε Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων.

Το 2014 προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Συντονιστή Επιχειρήσεων των τριών Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων: Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων.

Το 2015 προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.